عاشق نیوز - مرجع خبر آنلاین

عاشق نیوز مرجع خبری برای آدم های عاشق زمین

عاشق نیوز - مرجع خبر آنلاین

عاشق نیوز مرجع خبری برای آدم های عاشق زمین

مرجعی برای دوستدارن زمین و اخبار و عجایب درون آن ، با ما هرماه باشید و از زندگی لذت ببرید.

چهاردهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر ووشو روز گذشته(دوشنبه-13 بهمن‌ماه) پس از 5 روز مسابقه به پایان رسید و سرنوشت قهرمان این مسابقات در روزی پرحاشیه مشخص شد و تیم دانشگاه آزاد جام قهرمانی لیگ سال 99 را بالای سر برد.

 

مسئولان فدراسیون ووشو در اولین تجربه خود در برگزاری مسابقات لیگ، تمام تلاش خود را انجام دادند تا این مسابقات از لحاظ نحوه برگزاری در بالاترین سطح ممکن برگزار و به تورنمنت‌های معتبر بین‌المللی و جهانی نزدیک شود. موضوعی که انصافاً با توجه به شکل برگزاری و بازخورد تیم‌ها، مربیان، ورزشکاران و رسانه‌ها نمره قبولی را در کارنامه فدراسیون ووشو ثبت کرد، اما متاسفانه اتفاقات تلخ روز پایانی تمام اتفاقات خوب و زحمت‌های کشیده شده را تحت تاثیر قرار داد.

 

مسئولان تیم پاس ناجا پس از اینکه در مسابقات تالو با نتیجه 5 بر صفر از دانشگاه آزاد عقب افتادند، در رفتاری آماتور و دور از حرفه‌ای‌گری تصمیم گرفتند در رقابت‌های فینال ساندا شرکت نکنند تا با این رفتار اعتراض خود را به قضاوت داوران نشان بدهند. موضوعی که در هیچ رویداد بین‌المللی، داخلی و حتی محلی و با هیچ منطقی قابل قبول و پذیرفتنی نیست. رفتاری که باعث شد تا مسابقاتی که می‌توانست تبدیل به خاطره خوش برای جامعه ووشو شود، در نهایت با تلخ کامی به پایان برسد.

 

عدم حضور تیم پاس در مسابقه فینال که قرار بود به صورت مستقیم از رسانه ملی و شبکه سوم سیما پخش شود، قطعا تبعاتی برای رشته ووشو، تیم‌ها و ورزشکارانی که در این رشته فعالیت می‌کنند نیز خواهد داشت و باعث خواهد شد برای سال آینده نه تنها اسپانسرها  تمایلی برای حضور در مسابقات نداشته باشند، بلکه شاید دیگر پخش مستقیمی نیز به این رشته تعلق نگیرد.

 

حمیدرضا منصوریان، سرمربی پاس ناجا در توجیه رفتار این تیم و عدم حضور در دیدار نهایی از دست‌های پشت پرده برای قهرمانی تیم دانشگاه آزاد صحبت و رفتار فدراسیون ووشو با این تیم را مسبوق به سابقه می‌داند. اظهاراتی که با فرض صحت آن این سوال را ایجاد خواهد کرد که چرا این تیم با وجود چنین رفتارهایی، سال‌ها در لیگ شرکت و قواعد حضور در مسابقات را پذیرفته است؟ اگر این رفتار‌ها سال‌ها وجود داشت، چگونه این تیم دو سال پیش به مقام قهرمانی رسید؟ نمی‌شود زمانی که تیمی نتیجه می‌گیرد آن را به شایستگی خود ربط بدهد، اما در زمان شکست‌ها زیر میز بزند و همه چیز را زیر سوال ببرد.

 

رفتار حرفه‌ای در ورزش اینگونه است که یک تیم با قبول شرایط حضور در هر مسابقه و رویدادی ملزم به تبعیت از قواعد مسابقات است و نمی‌تواند هر زمان که دلش خواست و با هر توجیهی مسابقات را نیمه‌کاره رها و به سایر تیم‌ها بی‌احترامی کند. مسئولان پاس ناجا  باید به جای اینگونه رفتارهای بچه‌گانه در مسابقات ساندا حاضر می‌شدند و با قدرت‌نمایی ضمن اثبات ادعای خود، شایستگی‌شان برای قهرمانی را نشان می‌دادند و بعد از پایان مسابقات از طریق مسیر قانونی در جهت احقاق حق خود اعتراض می‌کردند.

 

هرچند این اعتراض بعد از مسابقات تالو نیز از سوی مسئولان تیم پاس ناجا انجام شد، اما هیئت ژوری مسابقات اعتراض این تیم را وارد ندانست. هیئت ژوری که از داوران برجسته ووشو کشور تشکیل شده است و اگر پاس این نفرات را نیز قبول ندارد از ابتدا نباید در مسابقات حاضر می‌شد. بارها و بارها در مسابقات معتبر بین‌المللی و جهانی شاهد اشتباهات تاثیرگذار بودیم، اما هیچ وقت مشاهده نمی‌شود یک تیم با رفتارهایی که در بازی‌های دوران کودکی صورت می‌گیرد مسابقات را نیمه‌کاره رها کند.

 

فدراسیون ووشو پس از این اتفاقات باید به شکلی جدی با قانون‌شکنی تیم پاس برخورد کند تا در مسابقات و رویدادهای سالیان آینده تیمی به خود اجازه ندهد هر گونه که دوست داشت رفتار کند و با آبرو و وجه یک رشته ورزشی کشورمان بازی کند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۱/۱۴
محمد صادق جعفریی