سر ماهی قزل آلا اصلاح شده ژنتیکی به یک بشقاب شام در ایالات متحده
ایندیاناپولیس (AP) – مقامات شرکت گفتند که اولین برداشت ماهی آزاد اصلاح شده ژنتیکی این هفته پس از تاخیر در ابتلا به بیماری همه گیر در فروش اولین حیوان اصلاح شده مجاز برای مصرف انسان در ایالات متحده آغاز شد.
سیلویا ولف ، مدیرعامل شرکت گفت ، چندین تن ماهی قزل آلا که توسط شرکت زیست فناوری AquaBounty Technologies Inc طراحی شده است ، اکنون در رستوران ها و غذاخوری های خارج از خانه – جایی که نیازی به برچسب گذاری به عنوان اصلاح شده از نظر ژنتیکی نیست – هدف قرار خواهد گرفت.
تاکنون تنها مشتری اعلام کرده است که ماهی قزل آلا می فروشد Samuels and Son Seafood ، توزیع کننده غذاهای دریایی مستقر در فیلادلفیا است.
AquaBounty ماهی قزل آلا را با رشد سریعتر در مزرعه پرورش آبزی پروری داخلی در آلبانی ، ایندیانا پرورش داد. ماهی ها اصلاح شده اند که رشد آنها دو برابر سریعتر از ماهی قزل آلا وحشی است و در 18 ماه و نه 36 ، به اندازه های بازار – از 8 تا 12 پوند (3.6 تا 5.4 کیلوگرم) رسیده است.
شرکت مستقر در ماساچوست در ابتدا قصد داشت ماهی را در اواخر سال 2020 برداشت کند. وولف کاهش سرعت تقاضا و قیمت بازار ماهی آزاد آتلانتیک را توضیح می دهد که از طریق همه گیری ها دامن می زند.
وی گفت: “تأثیر COVID باعث شد تا در برنامه اصلی خود تجدید نظر کنیم … در آن زمان ، کسی بدنبال ماهی قزل آلا بیشتر نبود.” “ما اکنون از این موضوع بسیار هیجان زده شده ایم. ما با بهبود اقتصاد زمان برداشت را تعیین کرده ایم و می دانیم که تقاضا همچنان افزایش خواهد یافت. ”
اگرچه سرانجام به صفحات غذایی راه پیدا می کند ، اما ماهی اصلاح شده ژنتیکی سالهاست تحت فشار محیط بانان قرار دارد.
در ماه ژانویه ، شرکت بین المللی خدمات غذایی آرامارک با اشاره به نگرانی های زیست محیطی و تأثیرات احتمالی بر جوامع محلی که ماهی قزل آلا وحشی برداشت می کنند ، تعهد خود را برای فروش چنین ماهی قزل آلا اعلام نکرد.
این اطلاعیه مشابه سایر شرکت های بزرگ خدمات غذایی – گروه قطب نما و سودکسو – و بسیاری از خرده فروشان بزرگ مواد غذایی ایالات متحده ، شرکت های غذاهای دریایی و رستوران ها بود. Costco ، Kroger ، Walmart و Whole Foods ادعا می کنند که آنها ماهی سالمون اصلاح شده یا کلون شده را نمی فروشند و باید برچسب آنها را به این ترتیب بزنند.
تحریم ماهی قزل آلا AquaBounty بیشتر از جانب فعالان کمپین Block Corporate Salmon صورت می گیرد که هدف آن محافظت از ماهی آزاد و حفظ حقوق مردم محلی برای انجام ماهیگیری پایدار است.
“ماهی آزاد مهندسی ژنتیک تهدید بزرگی برای هرگونه چشم انداز سیستم غذایی سالم است. جان راسل ، یکی از اعضای کمپین و سازمان دهنده عدالت غذایی در شمال غربی اقیانوس اطلس ، گفت: “مردم به راه هایی برای ارتباط با غذایی که می خورند نیاز دارند تا بدانند از کجا آمده است.” این ماهی ها بسیار جدید هستند – و گروه قوی افرادی که مخالف هستند این یک پرچم قرمز بزرگ برای مصرف کنندگان است. “
ولف گفت که اطمینان دارد اشتهای ماهی دارد.
ولف گفت: “بیشتر ماهی قزل آلا در این کشور وارداتی است و در طی همه گیر شدن بیماری ما نتوانستیم محصولاتی را به بازار عرضه کنیم.” وی افزود: بنابراین داشتن یک منبع تأمین داخلی که به اندازه ماهی های وحشی فصلی نباشد و در یک محیط کاملاً کنترل شده و بیوساف تولید شود برای مصرف کنندگان از اهمیت بیشتری برخوردار است.
AquaBounty ماهی قزل آلا را به عنوان ضد درد و آنتی بیوتیک به بازار عرضه می کند و ادعا می کند که محصول آن با اثر کربن کاهش یافته و هیچ یک از خطرات آلوده کننده اکوسیستم های دریایی مانند پرورش سلول های دریایی سنتی همراه نیست.
این شرکت گفت ، با وجود رشد سریع ، ماهی آزاد اصلاح شده ژنتیکی به غذای کمتری نسبت به اکثر ماهی قزل آلا اطلس پرورشی احتیاج دارد. دستگاه های بیوفیلتراسیون آب موجود در مخازن متعدد 70،000 گالنی (264،979 لیتر) موجود در مرکز ایندیانا را تمیز نگه می دارند و باعث می شوند ماهی کمتر بیمار شود و یا نیاز به آنتی بیوتیک داشته باشد.
FDA ماهی سالمون AquAdvantage را در سال 2015 “ایمن و م effectiveثر” تأیید کرد. این حیوان تنها حیوان اصلاح شده ژنتیکی بود که برای مصرف انسان تأیید شده بود ، تا زمانی که تنظیم کنندگان فدرال یک خوک اصلاح شده ژنتیکی را برای مواد غذایی و دارویی در دسامبر تصویب کردند.
در سال 2018 ، تاسیسات توسعه یافته آژانس فدرال AquaBounty در ایندیانا ، که در حال حاضر حدود 450 تن (408 متر) ماهی ماهی از تخم مرغ وارداتی از کانادا رشد می کند ، اما قادر به جمع آوری بیش از دو برابر این مقدار است.
اما در بازار داخلی متغیر که به طور فزاینده ای به منشا ، سلامت و پایداری و حیات وحش بیش از غذاهای دریایی پرورشی اهمیت می دهد ، دیگران نظر متفاوتی نسبت به ماهی قزل آلا دارند که برخی منتقدان آن را “Frankenfish” می نامند.
بخشی از دافعه داخلی حول روش برچسب گذاری ماهی طراحی شده طبق دستورالعمل های FDA می چرخد. ماهیگیران ماهی قزل آلا ، پرورش دهندگان ماهی ، عمده فروشان و سایر سهامداران تمایل به روشهای مشخص برچسب گذاری دارند تا اطمینان حاصل شود که مشتریان می دانند کالای طراحی شده را خریداری می کنند.
قانون برچسب گذاری USDA شرکت ها را ملزم می کند با استفاده از کد QR ، نمایش متن روی یک بسته یا علامت دارای برچسب ، مواد اصلاح شده ژنتیکی را در مواد غذایی فاش کنند. انطباق اجباری با این آیین نامه از ژانویه لازم الاجرا می شود ، اما این قوانین در مورد رستوران ها یا خدمات غذایی اعمال نمی شوند.
ولف گفت که این شرکت متعهد است که در ماههای آینده ماهی خود را در فروشگاههای مواد غذایی به فروش برساند ، از برچسبهای “مهندسی ژنتیک” استفاده کند.
در ماه نوامبر ، قاضی دادگاه ایالات متحده وینس چابریا در سانفرانسیسکو تایید کرد که FDA اختیار نظارت بر حیوانات و ماهی های اصلاح شده ژنتیکی را دارد. اما او تصمیم گرفت که آژانس نتایج زیست محیطی فرار ماهی قزل آلا از AquaBounty به طبیعت را به درستی ارزیابی نکرده باشد.
این شرکت با بیان اینکه این فرار بعید به نظر می رسد ، گفت: ماهیها بصورت شبانه روزی تحت کنترل قرار می گیرند و در مخازن دارای صفحه ، شبکه ، تور ، پمپ و ضد عفونی شیمیایی نگهداری می شوند تا از فرار جلوگیری کند. ماهی قزل آلا این شرکت همچنین ماده و استریل است که از جفت شدن آنها جلوگیری می کند.
بارگذاری …
بارگذاری …بارگذاری …بارگذاری …بارگذاری …بارگذاری …
“ماهی های ما در حقیقت برای رشد در محیط زمینی طراحی شده اند. این بخشی از آن است که آنها را منحصر به فرد می کند. ” “و ما به این حقیقت افتخار می کنیم که مهندسی ژنتیک به ما امکان می دهد غذاهای سالم بیشتری را به روشی ایمن ، ایمن و پایدار به بازار عرضه کنیم.”
___
کیسی اسمیت عضوی از آسوشیتدپرس / گزارش سپاه برای ابتکار اخبار America Statehouse است. گزارش برای آمریکا یک برنامه ملی غیر انتفاعی است که روزنامه نگاران را در اتاق خبرهای محلی قرار می دهد تا در مورد مسائل نامشخص گزارش دهند.