ثروت و خیرخواهی بیل و ملیندا گیتس
سیاتل – طلاق بیل و ملیندا گیتس منجر به تصمیمات پیچیده ای در مورد نحوه برخورد با ثروت آنها پس از 27 سال ازدواج خواهد شد.
در اینجا جزئیاتی در مورد ثروت آنها و کارهای خیرخواهانه این زوج آورده شده است.
بیل گیتس
به گفته فوربس ، بیل گیتس با دارایی خالص 130.5 میلیارد دلار چهارمین مرد ثروتمند جهان است.
گیتس برای ایجاد غول فناوری مایکروسافت با هم مدرسه ای خود ، پل آلن ، در سال 1975 از دانشگاه هاروارد انصراف داد. گیتس در عرضه اولیه خود در سال 1986 ، 49٪ از مایکروسافت را در اختیار داشت و از این رو او را به یک میلیونر فوری تبدیل کرد.
با رشد چشمگیر مایکروسافت ، وی به زودی به ثروتمندترین مرد جهان تبدیل شد. او از آن زمان این عنوان را از دست داده است ، بخشی از آن با اهدا money پول به امور خیریه. او همچنین به دلیل رشد در شرکت های دیگر پیش بود. بنیانگذار Amazon.com Inc ، جف بزوس و مدیر عامل شرکت تسلا ، الون ماسک شماره 1 و شماره 2 در فهرست ثروت Forbes هستند.
بنیاد دروازه
این زوج بنیاد بیل و ملیندا گیتس مستقر در سیاتل را در سال 2000 تأسیس کردند. این یکی از بزرگترین موسسات خیریه در جهان است که با تمرکز بر بهداشت عمومی ، آموزش و پرورش و تغییرات آب و هوایی فعالیت می کند.
کمک های مالی آن حدود 1.75 میلیارد دلار برای ابتکارات واکسن ، تشخیص و تحقیقات در طی شیوع ویروس کرونا دارد.
این بنیاد سال 2019 را با دارایی خالص 43.3 میلیارد دلار خاتمه داد ، آخرین اطلاعات مالی کل سال در وب سایت خود نشان داد.
این بنیاد در سال 2019 5 میلیارد دلار صرف برنامه هایی در ایالات متحده و سراسر جهان کرد ، به استثنای هزینه های مدیریت.
براساس وب سایت بنیاد ، از سال 1994 تا 2018 ، بیل و ملیندا گیتس بیش از 36 میلیارد دلار به بنیاد کمک مالی کردند. بر اساس اطلاعات ، وارن بافت بیش از 29 میلیارد دلار از ثروت خود را از سال 2006 به بنیاد گیتس اهدا کرده است.
توزیع دارایی ها
این زوج که سه فرزند دارند ، عمارت 140 میلیون دلاری خود را در دریاچه واشنگتن واقع در بین سیاتل و حومه شرقی آن ، از جمله ردموند ، محل دفتر مایکروسافت دارند.
جزئیات مالی جدایی آنها هنوز مشخص نیست. آنها طبق توافق نامه تقسیم در دادگاه عالی پادشاه به دنبال تقسیم دارایی های مشترک هستند.
زیرا یکی از معدود املاک شهرداری در قانون ایالت واشنگتن فرض می کند که بیشتر اموالی که در طول ازدواج به دست آمده مشترکاً به همسران تعلق دارد و به طور مساوی در طلاق تقسیم می شود.
همچنین همسران ممکن است توافق کنند که دارایی های خاصی دارایی جداگانه ای هستند ، به این معنی که آنها به یکی از آنها تعلق دارند. وراثت اغلب در این گروه قرار می گیرند.